FREQUENTLY ASKED QUESTIONS – Partyrecovery

Gratis verzending, voor 22:00 besteld is morgen in huis • Immuunsysteem versterkend • Verbeterde mood • Gratis verzending, voor 22:00 besteld is morgen in huis • Serotonine complex • Energie • Natuurlijke ingrediënten • Made in EU • NL: Voor 18:00 besteld is morgen in huis, Gratis Verzending

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wat is PartyRecovery?

PartyRecovery bevat belangrijke vitaminen, mineralen en aminozuren om jouw lichaam mentaal en fysiek te ondersteunen met het sneller herstellen na een festival of feest.

Hoe werkt Partyrecovery?

Bekijk onze ''wetenschap'' pagina om precies erachter te komen hoe onze formule werkt.

Wat is het verschil tussen partyrecovery en 5-HTP

PartyRecovery bevat 10 obsessief onderzochte, hoogwaardige voedingsstoffen en 5-HTP (wat nodig is voor de productie van serotonine) is er slechts een van. PartyRecovery is uniek omdat de voedingsstoffen de volledige ondersteuning bieden voor lichaam en geest.

Waarom 5-HTP in plaats van L-Tryptofaan?

Er is een bewuste keuze gemaakt in het toevoegen van 5-HTP in onze formule.

5-HTP kan gemakkelijk de bloed-hersenbarrière passeren zonder concurrentie van omliggende aminozuren, wat betekent dat het nuttiger is voor het verhogen van de centraal zenuwstelsel-synthese van serotonine dan L-tryptofaan.

Bron: TC Birdsall. 5-Hydroxytryptophan: a clinically-effective serotonin precursor. Altern Med Rev. 1998 Aug; 3(4): 271-80.

Hoe gebruik ik partyrecovery?

Er zijn twee manieren om Partyrecovery te gebruiken.

Proactieve ondersteuning
Neem 2 dagenlang 1 dagdosering voordat je naar een festival of feest gaat.

Ondersteunend herstel
Neem 3 dagenlang 1 dagdosering na afloop van een festival of feest.

Wij adviseren om Partyrecovery als proactieve ondersteuning en ondersteunend herstel te gebruiken voor maximale effectiviteit tegen de dinsdagdip

Hoe laat moet ik Partyrecovery innemen?

We adviseren om Partyrecovery te nemen aan het einde van jouw dag of voordat je gaat slapen.

Is partyrecovery een medisch middel tegen de dinsdagdip?

Partyrecovery is geen medisch middel en ook geen genezingsmiddel. Het is een voedingssupplement gebaseerd op de wetenschap.

Hoe snel leveren jullie?

Voor 22:00 op een werkdag besteld is morgen in huis.

Ik ben niet blij met mijn bestelling

In het geval dat Partyrecovery niet het gewenste effect heeft, kun je contact opnemen om claim te maken op onze 30-day money back guarantee.