Tips bij eerste keer XTC gebruiken – Partyrecovery

Gratis verzending, voor 22:00 besteld is morgen in huis • Immuunsysteem versterkend • Verbeterde mood • Gratis verzending, voor 22:00 besteld is morgen in huis • Serotonine complex • Energie • Natuurlijke ingrediënten • Made in EU • NL: Voor 18:00 besteld is morgen in huis, Gratis Verzending

Tips bij eerste keer XTC gebruiken

Hulp bij je eerste keer XTC op een feestje, de ervaring van Jorick


Als je van plan bent naar je allereerste festival/rave te gaan probeer je dan zo goed mogelijk voor te bereiden. Je wilt dat je eerste festival zo perfect mogelijk zal zijn want het is er een die je nooit meer zult vergeten!

Het mooie van de festival scene is dat bijna iedereen jou wel onder zijn vleugel wilt nemen omdat ze weten hoe overweldigend het kan zijn om op zo’n festival hard te lopen gaan. Het is dan ook belangrijk om op elkaar te letten en ook heel goed naar je eigen gevoel te luisteren, mocht je je niet lekker voelen geef het dan aan de mensen met wie je bent en zoek een rustig plekje op en als je het echt niet vertrouwd zoek dan de EHBO op.

Hier een aantal tips waar je op moet letten:

- Laat je XTC altijd testen het kan namelijk zijn dat er wat anders in zit dan wat jij denkt, je kan je XTC testen kan bij de GGD.

- Zorg dat je goed in je vel zit. Als jij je heel erg down voelt gebruik dan geen verboden middelen het kan psychische klachten verergeren.

- Let op jezelf maar ook op elkaar als iemand zich niet goed voelt zoek dan een rustige plek op en vertrouw je het niet ga dan direct naar de EHBO.

- Drink genoeg (water) en vooral bij warm weer maar drink ook weer niet te veel i.v.m. watervergiftiging. Als je XTC hebt gebruikt houd dan rekening met 1 glas water per uur.

- Combineer XTC niet met andere drugs het kan hele gevaarlijke situaties opleveren. De middelen kunnen elkaar tegenwerken of versterken.

- Let op je temperatuur. Een van de grootste risico’s van XTC is oververhitting dus neem regelmatig een pauze en check of je het niet te heet hebt. Zoek af en toe ook even de schaduw op.

Na een geweldig feestje te hebben gehad is het natuurlijk ook belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Zorg dat je goed uitrust, eet wat en voorzie je lichaam van de juiste vitamines.

Mijn ritueel als ik thuis kom van een feestje begint meestal met een warme douche daarna probeer ik wat te eten ook al gaat dit wat moeilijk ik prop ik altijd een stuk fruit naar binnen samen met een kopje thee, ik luister wat muziek of kijk een filmpje en als het dan tijd is om te slapen neem ik een dosering PartyRecovery en val ik heerlijk in slaap :) .

Ik hoop dat jullie dit wat gaat helpen en veel plezier bij je eerste keer XTC op een raveje.

Jorick ‘’rave beest’’.